Vragenlijst-onderzoek over gezond ouder worden in Stadshagen van start!

Samen voor een gezonde wijk!

Vragenlijst-onderzoek over gezond ouder worden in Stadshagen van start!

januari 15, 2021 Nieuws 0

Het project MAPZ doet samen met een werkgroep van senioren onderzoek naar gezond ouder worden in de wijk Stadshagen in Zwolle. De door de werkgroep ontwikkelde vragenlijst wordt vanaf 12 januari 2021 verspreid in de wijk. We hebben daarbij aandacht voor de meest kwetsbare senioren. Er zijn in totaal 2300 senioren in Stadshagen. We hopen natuurlijk op een hoge respons.

In de vragenlijst vragen we naar vier thema’s die volgens de werkgroepleden belangrijk zijn. Dit zijn 1. Sociale contacten, 2. Fysieke leefomgeving, 3. Veiligheid en 4. Informatievoorziening rondom zorg en welzijn. Met de conclusies gaan we dit voorjaar samen aan de slag! Bent u 65+ en heeft u geen vragenlijst ontvangen? En wilt u wel graag meedenken? Stuur dan een e-mail naar L.Wilderink@windesheim.nl of bel naar 088 469 9820.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *