Project MAPZ succesvol en gezellig afgesloten in een slotbijeenkomst

Samen voor een gezonde wijk!

Project MAPZ succesvol en gezellig afgesloten in een slotbijeenkomst

april 19, 2022 Nieuws 0

Op 23 maart vond de afsluitende bijeenkomst van project MAPZ plaats. Het ging vooral over het uitwisselen van ervaringen met project MAPZ en bewonersparticipatie in het algemeen. Bewoners, professionals die in de wijk werken, managers van Travers Welzijn en Wijz Welzijn en beleidsmakers waren aanwezig. Het voormalig brugwachtershuis bij de Twistvlietbrug was een hele mooie locatie op die zonnige dag. Deze slotbijeenkomst had twee doelen. Ten eerste wilden we onderzoeken hoe alle betrokkenen (kinderen, senioren, wijkprofessionals, managers, beleidsmakers) project MAPZ hebben ervaren. De aanwezigen konden elkaar goed aanvullen en hun visie geven. Ten tweede was het doel om al deze betrokkenen met elkaar in gesprek te laten gaan zodat zij aan elkaar duidelijk kunnen maken wat de meerwaarde (of juist niet) is van bewonersparticipatie. Het was een geslaagde en gezellige bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *